They seem to make lots of good flash cms templates that has animation and sound.

Activiteiten

Rommelmarkt - 17 september 2017

De 7e editie van de Houtemse rommelmarkt meer dan 250 standhouders was weerom een succes! Het weer was overwegend gunstig, er was een goede opkomst en buurtbewoners en standhouders reageerden positief. Sfeerfoto's zijn hier terug te vinden.

De Houtem Vrienden organiseren dit jaar opnieuw een rommelmarkt, op zondag 17 september.

Wie met een stand wil staan, kan zich inschrijven via info@dehoutemvrienden.be. Stuur ons een mail met je gegevens (naam, adres, telefoonnummer) en hoeveel meter je zou willen hebben. Voor maar 5 euro krijgt men 6 meter standplaats. Wie met nieuw materiaal wil staan, betaalt 25 euro voor 1 standplaats van 6 meter. De inschrijving is pas definitief na het overschrijven van het juiste bedrag. Daarna krijg je een bevestigingsmail toegestuurd.

Vanaf 6.00u tot 8.00u 's morgens kunnen de standhouders hun plek inrichten. De wagen en eventuele aanhangwagen kunnen ook ter plaatse blijven staan, zolang deze binnen de 6 meter blijven. Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt, bij het station (zie onder).

Er is de mogelijkheid om iets te drinken en te eten. In de loop van de voormiddag start men bij onze eetstand aan de bar met het maken van heerlijke hamburgers en frietjes en in de namiddag lekkere warme wafels. De hele dag door is onze bar geopend om wat te drinken. Als standhouder is het is niet toegelaten aan om zelf dranken te verkopen. Er is ook kinderanimatie voorzien.

Rond 18u wordt de rommelmarkt afgerond, maar dan hoef je nog niet persť naar huis: je kan nog nagenieten in onze bar.

Rekeningnummer: BE96 8900 2427 6505Startpunt rommelmarkt

Locatie rommelmarkt en parkeerplaatsen

Design downloaded from free website templates.