They seem to make lots of good flash cms templates that has animation and sound.

Activiteiten

Rommelmarkt - 14 september 2014

De vierde editie van de Houtemse rommelmarkt meer dan 140 standhouders was weerom een schot in de roos! Het weer was schitterend, er was een goede opkomst en buurtbewoners en standhouders reageerden positief. Sfeerfoto's zijn hier terug te vinden.

De Houtem Vrienden organiseren dit jaar opnieuw een rommelmarkt op zondag 14 september.

Wie met een stand wil staan, kan zich inschrijven via info@dehoutemvrienden.be. Stuur ons een mail met je gegevens (naam, adres, telefoonnummer) en hoeveel meter je zou willen hebben. Voor maar 5 euro krijgt men 6 meter standplaats. Wie met nieuw materiaal wil staan, betaalt 25 euro voor 1 standplaats van 6 meter. De inschrijving is pas definitief na het overschrijven van het juiste bedrag. Daarna krijg je een bevestigingsmail toegestuurd.

Vanaf 6.00u tot 8.00u 's morgens kunnen de standhouders hun plek inrichten. De wagen en eventuele aanhangwagen kunnen ook ter plaatse blijven staan, zolang deze binnen de 6 meter blijven. Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt, bij het station.

Er is de mogelijkheid om iets te drinken en te eten. In de loop van de voormiddag start men bij onze eetstand aan de bar met het maken van heerlijke spitburgers en pizzabaguet en in de namiddag lekkere warme wafels. De hele dag door is onze bar geopend om wat te drinken. Als standhouder is het is niet toegelaten aan om zelf dranken te verkopen.

Rond 18u wensen wij de rommelmarkt af te ronden, maar dan hoef je nog niet persť naar huis. Je kan nog even nagenieten in onze bar.

Rekeningnummer: BE96 8900 2427 6505


Startpunt rommelmarkt

Locatie rommelmarkt en parkeerplaatsen

Design downloaded from free website templates.